Spørg Klimatorium

Vores fantastiske klima ambassadører sidder klar til at hjælpe med at svare på dine klimaspørgsmål. Gør brug af deres ekspert viden til at gøre dig klogere på, hvad der rører sig indenfor vand og klima. Det er helt gratis.

Brænder du inde med klimarelaterede spørgsmål, sidder vores erfarne klima ambassadører klar til at hjælpe dig med svar. Du skal blot oprette en gratis ’Mit Klimatorium-profil’, hvor vi gemmer dit spørgsmål og vores svar. Vi forbeholder os retten til at offentliggøre spørgsmålet og svaret – vi deler ikke dine personlige informationer med andre.

Her kan du se nogle af de mange spørgsmål vi er blevet stillet. Måske du her kan finde svar på dit spørgsmål blandt dem? Hvis ikke hjælper vores fantastiske klima ambassadører dig meget gerne.

Se spørgsmål og svar her >


Log på for at kunne stille spørgsmålMød vores fantastiske klima ambassadører

Ole Mark Research Manager ved
DHI

Ole er Research Manager hos DHI. Han har en baggrund som dræn ingeniør med speciale indenfor oversvømmelser og klimaændringer. Ole har arbejdet størstedelen af sit professionelle liv indenfor research og har derfor en rigtig bred viden hvad angår klimaændringer og oversvømmelser. 

Theis Raaschous Andersen Forskningschef ved VIA University College

Theis Raaschou Andersen er forskningschef på VIA University College indenfor Byggeri, Energi, Vand og Klima. Theis er uddannet geolog og har stor erfaring indenfor geologi og hydrogeologi. Klimatilpasningsløsninger med fokus på beskyttelse af grundvand og miljø er et af Theis's kerneområder og han er blandt andet et af de kloge hoveder bag Klimavejen. 

Carlo Sass Sørensen Specialkonsulent ved Kystdirektoratet

Carlo Sørensen er Specialkonsulent og Kysttekniker ved Kystdirektoratet under Miljø- og Fødevareministeriet. Han er uddannet naturgeografi fra København Universitet med speciale indenfor kystdynamik og -oceanografi. Carlo har en PhD fra DTU Space, hvor han har forsket i integrerede kystnære klimapåvirkninger fra havstigninger, stormfloder, stigende grundvand og ændret nedbør.

Henrik Bjørn Lektor ved VIA University College

Henrik Bjørn har en kandidatgrad i geologi og arbejder til dagling som lektor ved VIA University College. Hans ekspertiseområder er sanering af forurenet jord og grundvand. Han underviser indenfor klimatilpasning, drikkevand, spildevand og fjernvarme.

Michael Brask Salgs- og projektchef hos NCC

Michael Brask, opvokset ved Bøvlingbjerg (17km fra Lemvig), er uddannet bygningsingeniør. Siden 1997 har han været ansat hos NCC, hvor han i dag sidder som salgschef og projektchef for NCC PermaVej. Siden 2006 har han arbejdet i råstof afdelingen og i 2012 startede arbejdet med udviklingen af klimaveje, hvilket også er et af projekterne under Klimatorium og C2C CC.Nyeste spørgsmål og svar